Een glutenvrij, eiwitrijk en vezelrijk tussendoortje
40 minuten
10 porties
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Aan het laden...
Ingrediënten
200 gram zonnebloempitten
200 gram pompoenpitten
100 gram lijnzaad
50 gram hennepzaad
3 eieren
1 theelepel fijn zeezout
CALORIEËN: 365
VET: 29 gram
VEZELS: 6,6 gram
EIWIT: 15,7 gram
KOOLHYDRATEN: 6,1 gram
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 °C en bekleed een cakeblik met bakpapier.
Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom tot een massa. Druk de mix stevig aan in het cakeblik.
Bak 30 minuten in het midden van de oven.
Haal uit de oven en laat in het blik afkoelen.
Snijd met een broodmes in 10 plakjes.
Tip!
Ook lekker met gedroogd fruit, zoals abrikozen of dadels.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je